Vi deler på oppgavene!

Målet med denne kalenderen er åmotivere hele familien til å delta i daglige gjøremål. Samarbeid skaper en viktig tilhørighet mellom barn og voksne. Gjennom god kommunikasjon og som gode rollemodeller, kan vi som voksne gi barna utfordringer og muligheter ved å delta i daglige oppgaver i og utenfor hjemmet, tilpasset barnets alder, ressurser og utviklingsnivå.

 

Å ha ansvar gir en opplevelse av å være betydningsfull, noe som bidrar til et godt selvbilde. Oppdragelse til ansvar skjer bl.a. ved at barna gradvis deltar i alderstilpasset arbeidsoppgaver i hjemmet. Det gjelder ikke bare rydding og søppeltømming. Ansvar for enklere matlaging kan være vel såartig og populært.

Sitt ned og legg planer for ukens gjøremål sammen. Det er viktig for barnas trivsel og utvikling at vi voksne kan kommunisere og samhandle ut fra barnas situasjon og behov.

 

«Vi deler på oppgavene» hjelper dere til å sette ting i system. Benytt våre giftfrie spesialtusjer og skriv inn oppgaver som skal gjennomføres. Såkan dere fordele oppgavene ved åbenytte de 6 ulike ansiktene. (Bruk gjerne feltet under kalenderen til å skrive inn navnet på de som deltar og plasser en magnet ved hvert navn etter ønsket farge.)

 

Etter å ha innført arbeidsfordeling vil hverdagen bli enklere og gladere for både små og store. 

 

Pris kr 479,-  

Husk å få med deg giftfrie spesialtusjer, 3pk / kr 79 Legges til når du kommer til handlekurven.

Frakt og levering:

Kun kr 39 eller kr 79!

Vi pakker og sender samme dag eller neste virkedag.

 

NB! Fyll inn ditt mobilnr. Du vil få sms når pakken er fremme.

Kundeservice:

Vi garanterer:

Tlf: 95 42 52 62

Mail: info@sjarmtroll.no

Man-Fre: 08-16

* Sikker betaling

 

* 14 dagers angrefrist

 

* Rask og trygg levering