Oppgavekalender

"Jeg er alenemamma og har prøvd alt for å få barna mer delaktig i rydding i huset.

Nå bruker vi "Vi deler på oppgavene!"
Vi markerer hvem som har ansvaret for hvert sitt oppholdsrom hver dag. Det dreier seg om å tømme oppvaskmaskinen, henge opp/ta ned klær, holde badet ryddig osv. Fungerer helt utmerket. Anbefales!!!"

"Tusen takk, nå kan begge tvillingjentene mine hele alfabetet, takket være ABC MEMO.

 

Jentene synes selv at det er ekstra stas at de mester små og store bokstaver!

 

Spillet gir oss såååå mye kos og glede i stua Når vi er ferdige å spille, elsker jentene å sortere bokstavene etter alfabetet og putte kortene på plass i esken! Helt perfekt "

"Disse var helt supre! Jeg prøvde forsiktig med de bokstavene hun kjenner fra navnet sitt, men hun ga seg ikke før hun hadde prøvd seg på hele alfabetet! Nå er det tallene sin tur og det er fantastisk å se hvor motivert hun er! Tusen, tusen takk! jeg vil anbefale dette til alle de andre foreldrene!"

Min kalender

“Min datter lærte seg ukedagene så enkelt som bare det. Og hver morgen er det bort i vinduet for å se hvilket vær det er. Nå skal vi i gang med måneder og årstider.”

 

"Barnebarnet mitt har slitt med å forstå ukedagene, men med Min kalender, har hun nå klart å lære seg rekkefølgen på alle dagene og hva som er hverdag og helg. Nå er smilet tilbake og hun er så stolt.”

Livet på bondegården

Vi kan ikke dra på biltur uten denne! På gode dager sitter de og leker stille i baksetet med den. Når vi har kjørt langt og tålmodigheten setter oss alle på prøve har vi andre varianter:

 1) Jeg setter figurene "feil" (altså f.eks grisen på taket), sender brettet til baksetet der barna skal "rette opp feilen" Veldig moro!!

 

 2) Jeg plasserer figurene og beholder et par stykker og de skal gjette hvem som er borte. Festlig!

Stor magnetisk ukeplan

"Med 6 barn i huset er det mye som skal planlegges og huskes. Vi sparer både tid og penger på middagsplanleggeren. Hver søndag setter vi oss ned og bestemmer ukens middager. Barna synes det er stas å få være med og bestemme. Da får vi samtidig snakket litt om matvaner. Nå handler vi matvarer bare en gang i uka.

 

PS: Ekstra bra at pappa´n i huset blir minnet om det som skjer, så slipper jeg å gi beskjed ørten ganger!!!"

 

Stjernedryss

”Med Stjernedryss på veggen, går lekselesning som en lek hos oss.

 

Våre tre barn følger nøye med på hverandres kalender. Her er det om å gjøre å få flest gule stjerner!!! FANTASTISK!!!

 

Nå er det slutt på den evinnelige masingen om å gjøre lekser."

Lær brøk med kaker

Snakk om flaks! Min datter sliter med matematikk, men elsker Manuelas kaker! Jammen kastet hun seg ikke inn i brøkens verden med liv og lyst!

Herlig!

 

Ekstra gøy er det at vi kan gå inn på siden til Manuela og finne oppskriftene for så å bake kakene på ekte."

Gøy med tall (pluss og minus)

 ”Å hjelpe mine barn med matematikk har blitt en lek etter at vi fikk GØY MED TALL i hus. Barna synes det er så morsomt med skriv og vask bort, så de regner oppgavene om og om igjen!

 

Bonusen er at de øver inn viktig matteforståelse uten å oppleve det som annet en gøy!!! Som 3 barns mor er jeg temmelig imponert, dette er akkurat hva vi trengte.”

 

 

Gøy med tall (gange og dele)

”Min sønn har slitt med divisjon i lange tider.

Med bøkene GØY MED TALL har han endelig forstått at dele er det motsatte av gange...... og vips så var det gøy med dele også!”

Tre-i-en, smarte flippbøker

“Tre-i-en er utrolig søte bøker! Jeg delte pakken og tusjpakken og brukte dem til 2 gaver.

 

Den tredje boken beholdt jeg til min datter. Hadde aldri trodd at hun skulle lære seg så mange dyr på engelsk....så fort! Hun blar frem og tilbake og finner frem til riktig bilde og tekst. Hun bare ELSKER å tegne dyrene... visker bort og tegner på nytt.

 

Helt enkelt kjempegøy!”

Min klokke

”Wow sååå glad og imponert jeg er!!! Jeg har lett høyt og lavt etter klokke med analog og digital klokke, uten resultat! Sååå kjekt å finne denne tavlen, sammen med mye annet smart”

Please reload

Frakt og levering:

Kun kr 39 eller kr 79!

Vi pakker og sender samme dag eller neste virkedag.

 

NB! Fyll inn ditt mobilnr. Du vil få sms når pakken er fremme.

Kundeservice:

Vi garanterer:

Tlf: 95 42 52 62

Mail: info@sjarmtroll.no

Man-Fre: 08-16

* Sikker betaling

 

* 14 dagers angrefrist

 

* Rask og trygg levering