iPad og mobiltelefon i baksetet kan gi betydelig skade!

Som småbarnsforeldre er det viktig at vi tar denne informasjonen på alvor. Utålmodige småtasser som kjeder vettet av seg i baksetet, er et kjent fenomen for de fleste som kjører bil på ferie. Men gi ikke etter for barnas ønsker om å bruke nettbrett og mobiltelefoner i bil, det kan få fatale konsekvenser.

Trygg Trafikk sier følgende: "Alt som er løst i bilen vil bli prosjektiler som i verste fall kan treffe andre i hodet. Det kan føre til alvorlige skader, selv ved mindre trafikkuhell,"

“Visste du at en Ipad i baksetet kan være livsfarlig? Det finnes flere eksempler på at mennesker er blitt drept på grunn av løse gjenstander i bilen. Det kan være en laptop, en glassflaske eller en radio, sier Runar Karlsen, sjef i Utrykningspolitiet. Så det er absolutt en fare forbundet med at barn sitter i baksetet med en Ipad i fanget.“


Et nettbrett på 500 gram vil komme farende fremover med en kraft på 80 kilo dersom bilen krasjer eller må bråstoppe i 100 km/t. Selv en mobiltelefon på 100 gram vil plutselig veie 16 kilo, nok til å påføre mennesker betydelig skade. Det viser beregninger gjort av forsikringsbransjen.

Skremmende lesning dette, men desto viktigere at vi forstår alvoret. Vi har etter anbefalinger fra foreldre laget et bilbingospill som et godt og trygt alternativ til aktivitet for hele familien. Bilbingoen er produsert i lett papp og leveres en praktisk liten bag med 6 brett. Har dere bilbingoen liggende i bilen, vil det alltid være noe å finne på.

BILBINGO - ut på tur aldri sur!

Bilbingoen er produsert i lett papp og er et trygt alternativ til aktivitet i baksetet. Les mer..

Vi ønsker dere en riktig god tur!

Ta en titt på videoen:

Frakt og levering:

Kun kr 39 eller kr 79!

Vi pakker og sender samme dag eller neste virkedag.

 

NB! Fyll inn ditt mobilnr. Du vil få sms når pakken er fremme.

Kundeservice:

Vi garanterer:

Tlf: 95 42 52 62

Mail: info@sjarmtroll.no

Man-Fre: 08-16

* Sikker betaling

 

* 14 dagers angrefrist

 

* Rask og trygg levering