Hverdagslykke!

Vi er så heldige å få besøke en herlig familie i Moss som teller mamma, Magdalena 32 år, bonuspappa Christian 34 år, Oscar 8 år, May Emily 3 år og katten Sussi. I tillegg har Christian tre barn fra før.


Vi ønskes velkommen inn i en solrik hage med blomster og epletrær.  Duften av sommer, nybrygget kaffe og lyden fra fugler i epletrærne. Hvilken fredfull idyll! Vi kan nesten ikke forestille oss noen form for stress og uro her. Men som vi alle vet, byr tiden med småbarn på mye mer enn ro.


Godt forberedt

- Å drive ”Kjernefamilien AS” kan være mye logistikk. Det er mye som skal ordnes og rekkes. Derfor er planlegging så enormt viktig for at dagene går opp, sier Christian.

- Vi prøver å planlegge, i hvert fall til en viss grad, forteller mamma Magdalena. God oversikt når det gjelder fritidsaktiviteter, turdager, bursdager osv, er viktig.

Mange kan kanskje tenke at planlegging gjør livet kjedelig. Men for oss gir det en trygghet og forutsigbarhet som barna elsker. Husk at planlegging gjør at familien har noe å glede seg til sammen!

2 views0 comments

Recent Posts

See All

Frakt og levering:

Kun kr 39 eller kr 79!

Vi pakker og sender samme dag eller neste virkedag.

 

NB! Fyll inn ditt mobilnr. Du vil få sms når pakken er fremme.

Kundeservice:

Vi garanterer:

Tlf: 95 42 52 62

Mail: info@sjarmtroll.no

Man-Fre: 08-16

* Sikker betaling

 

* 14 dagers angrefrist

 

* Rask og trygg levering