Gründerne bak Sjarmtroll.no

Vi designer, utvikler og produserer produkter som inspirerer og motiverer. Styrken og ikke minst engasjementet vårt er å skape løsninger som gir en enklere og gladere hverdag! Vårt mål er å legge til rette for enkel og god læring tidlig i barnas liv. På den måten kan vi bidra til at barn får trygghet og kunnskap til å møte utfordringer senere i livet.

 

SUNT OG GODT

Det er store nyhetsoppslag om hvor viktig det er at barn ikke blir sittende bak nettbrett. Diskusjonene er mange... og man kan være enige eller uenige. Vi ønsker å være tilstede med et godt og sunt supplement til den digitale verden.

 

Det å stimulere barna med lesing, skriving og regning før og i tidlig skolealder er vesentlig for all fremtidig læring. Det å ha noe i ryggsekken, gjør at barn gleder seg til å gå videre.

 

Vi har holdt på i mange år og responsen er overveldende. Vi får daglig flere henvendelser fra glade foreldre og takknemlige pedagoger som endelig har funnet læreverktøy som gjør hverdagen enklere.

 

Takket være vår nære kontakt med markedet får vi stadig tilbakemeldinger med ønsker, behov og nye ideer. Dette er til stor inspirasjon og hjelper oss til

å fokusere på utvikling av nye spennende produkter.

 

Sjarmtrollhilsen fra Anja og Eva

HVORFOR HJELPE BARN I NORGE?

Vi leser stadig i media om barn og familier som sliter for å få endene til å møtes. I følge Blå Kors er det nær 150 000 barn i Norge som vokser opp med foreldre som ikke klarer å være trygge, gode og forutsigbare vokse fordi de har alkoholproblemer. I tillegg kommer alle de som har andre rusproblemer eller psykiske vansker. Om vi da skulle tatt med de som sliter økonomisk er tallet dessverre høyere. Det er ekstremt mange barn i et lite land som Norge.

 

Det nytter å bry seg! 

Vi har siden oppstarten (2006) hatt som målsetting å kunne dele ut midler en gang i året. Disse midlene skal øremerkes organisasjoner som hjelper kvinner og barn. Så langt har blant annet Frelsesarmeen, Krisesenter, Fattighuset, Sykehusbarna og Hjelp oss å hjelpe fått gleden av dette.

 

Giverglede!

Vi har produsert flotte miljøvennlige handlenett, som vi selger for kr 25. For hver bag vi selger, legger vi kr 25 i et fond som går uavkortet til julegaver til barn som ikke har det så lett.

 

Ditt engasjement

Tidligere har vi valgt ut hvem som skal få tildelt midler. Men det er mange som yter en stor innsats for at barn skal få en bedre hverdag. Vi vet ikke om alle, så du er velkommen til gi forslag til hvem som skal få tildelt julegaver. Ta kontakt med oss på info@sjarmtroll.noFrakt og levering:

Kun kr 39 eller kr 79!

Vi pakker og sender samme dag eller neste virkedag.

 

NB! Fyll inn ditt mobilnr. Du vil få sms når pakken er fremme.

Kundeservice:

Vi garanterer:

Tlf: 95 42 52 62

Mail: info@sjarmtroll.no

Man-Fre: 08-16

* Sikker betaling

 

* 14 dagers angrefrist

 

* Rask og trygg levering