Gøy for hele familien

Gøy for hele familien

Gøy for hele familien

Gøy for hele familien

Gøy for hele familien

Gøy for hele familien

Gøy for hele familien

Gøy for hele familien

Magnet Tangram

Kreativt, lærerikt og morsomt.

Tangramspillet inneholder; 6 sett med magnetiske tangrambrikker (2 av settene følger med som ekstrabrikker) + 84 oppgaver + en bag til oppbevaring kortene. For 2-4 spillere. Med tre vanskelighetsgrader byr magnet-tangrammet på artige utfordringer for både nybegynnere og eksperter!

 

Spilleregler

Start med å finne frem hvilke figurer og hvor mange oppgaver som skal pusles. Bli enige om vanskelighetsgraden. Start alltid med kortet som viser tangrammets opprinnelige form (satt sammen som et kvadrat). På den måten er dere alle sikre på at dere har de rette brikkene å starte med.

 

Hver spiller velger sitt hjørne av brettet og legger oppgavekortene i midten. Når alle har lagt ut sine brikker som startkortet viser, er dere klare til å starte. Se på pusleoppgavekortet og forsøk å gjenskape figuren med egne tangrambrikker. Den som fullfører oppgaven først, vinner kortet! Spilleren som først samler fem oppgavekort vinner spillet.

 

Det er selvfølgelig valgfritt å sette antall oppgavekort til å gjelde flere/færre, men det er smart å være enige FØR dere starter. 

 

Historien bak et tangram?

Tangram er et gammelt og fascinerende kinesisk puslespill, som du kan lage tusenvis av bilder og design av.Tangram består av sju bevegelige geometriske former - 5 trekanter (2 små, 1 medium og 2 store), 1 kvadrat og et parallellogram, delt opp ut i fra et perfekt kvadrat.

 

Tangram ble oppfunnet av gamle kinesiske arbeidsfolk. Det var utbredt under Ming og Qing-dynastiet.Tangram har en svært lang historie som kan spores 4000 år tilbake i tid. Det ble bruk som et tidsfordriv i Kina. Det var også en måte å underholde gjester på.Tangram ble etter hvert også populært utenfor Kina. Det sies at Napoleon brukte Tangram som et tidsfordriv under hans eksil. Tangram har en svært enkel struktur, lett å betjene og lett å forstå. Det kan brukes til å foreta mer enn 1.600 typer mønstre.

 

Fantasiverden!

Utvid din kreativitet ved å benytte alle brikkene til å bygge din egen fantasiverden. Benytt deg av at det følger hele 42 magnetiske brikker som du kan bygge hva du måtte ønske av former og figurer. Bruk hele brettes flate og du har mange timer med kreativ moro!

 

Ta tiden!

Dersom du er alene og ikke har noen å spille med, kan du selvfølgelig velge deg ut oppgavekort og bygge figurer. Om du vil gjøre det litt vanskeligere, kan du jo ta tiden. Se hvor fort du klarer å bygge en eller flere figurer. En super øvelse som gir deg trening til å mestre denne store kinesiske klassikeren. 

 

Pris kr. 499,-   

Frakt og levering:

Kun kr 39 eller kr 79!

Vi pakker og sender samme dag eller neste virkedag.

 

NB! Fyll inn ditt mobilnr. Du vil få sms når pakken er fremme.

Kundeservice:

Vi garanterer:

Tlf: 95 42 52 62

Mail: info@sjarmtroll.no

Man-Fre: 08-16

* Sikker betaling

 

* 14 dagers angrefrist

 

* Rask og trygg levering