Alt går så fort, sa vi til hverandre for 10 år siden.

Fulltidsjobber, småbarn, avtaler, gjøremål og en klokke som bare gikk fortere og fortere. Hvor ble tiden av? Med alle de nye teknologiske hjelpemidlene skulle det bli mindre jobb og mer tid til oss selv og familien. Men neida, det motsatte skjedde. Jobb og fritid gikk i hverandre i det øyeblikket epost og internett slettet grensene for hva som var hva. En heseblesende hverdag ble gjennomført etter beste evne, men var det dette vi ønsket av småbarnstiden?

Vi trakk pusten dypt, satte oss ned for å se på hva vi kunne gjøre for å få til en endring. Rett og slett stoppet opp. Hva er best for familien? Barna våre? ...de som kom til denne verden som lysende håp for fremtiden.

Vi ønsket å se på verden gjennom barnas øyne. Hvordan føltes det å bli kastet inn i hastighetens tid? Og hva skulle til for å gi slipp på alt stresset og maset? Hvordan hjelpe familien å finne roen og tryggheten. Vi tittet inn i våre egne og venners liv, for å se om vi kunne finne svar. Det var da Sjarmtroll.no så dagens lys.


Det ble begynnelsen på en lang og spennende reise. Vi ønsket å skape noe som inspirerte og motiverte hele familien. Styrken og ikke minst engasjementet vårt var å skape løsninger som ga en enklere og gladere hverdag! Vi startet med noen ideer på tegnebrettet. Utviklet prototyper som ble testet på familier og responsen var stor!! Tiden var inne for produksjon av vår første kolleksjon. Siden den gang har det blitt mange nye design.

Det å legge tilrette for gode vaner og samarbeid sparer en familie for mye stress og mas. Gjennom årenes løp har vi fått tusenvis av bekreftelser på at det de små endringene som gir de store resultatene. Gleden er på vår side når vi hører historier fra familier som har fått en enklere og ikke minst en gladere hverdag.

Ser vi på verden i dag, er våre produkter viktigere enn noen gang. Det å titte opp fra den digitale verden og møte hverandre ansikt til ansikt er den største kjærlighetserklæringen vi kan gi hverandre. Det å se og bli sett på en ekte og kjærlig måte, fra de som står oss nærmest vil gi et godt fundament til å møte den utfordrende og krevende digitale verden.

Vi ønsker dere velkommen til en enklere og gladere hverdag sammen med oss!

 

Sjarmtrollhilsen fra Anja & Eva

Frakt og levering:

Kun kr 39 eller kr 79!

Vi pakker og sender samme dag eller neste virkedag.

 

NB! Fyll inn ditt mobilnr. Du vil få sms når pakken er fremme.

Kundeservice:

Vi garanterer:

Tlf: 95 42 52 62

Mail: info@sjarmtroll.no

Man-Fre: 08-16

* Sikker betaling

 

* 14 dagers angrefrist

 

* Rask og trygg levering