WEB_tangram_barn.jpg

Brettspill er en viktig påsketradisjon som er hyggelig å holde ved like.

# Hjemmepåske

«Vi kjøpte dette til påsken i fjor. Overraskelsen var stor når vi oppdaget at vi voksne hadde likte stor glede av spillet som barna. At det er ulike vanskelighetsgrader gjør at det er gøy for hele familien! Må innrømme at straks barna var i seng, utfordret vi hverandre med de sorte tegningene…det ble mye latter…Anbefales!»

Hilsen Karianne H.

Brettspillene får ofte hard konkurranse fra TV, iPad og mobiltelefoner, men vi ser at mange familier allikevel velger brettspill.

Det er mye mer sosialt enn at alle sitter med nesen i hver sin skjerm. Dette er en fin måte å samle familien på.

WEB_tangram_kort.jpg

Tangramspillet inneholder; 6 sett med magnetiske tangrambrikker + 84 oppgaver + en bag til oppbevaring kortene. Les mer.

«Dette spillet tok familien med storm! Veldig samlende og morsomt. Ikke noe problem å få barna vekk fra skjermer og duppeditter når vi tar frem Tangrammet.» Hilsen Anniken L.

Det kan brukes til å foreta mer enn 1.600 typer mønstre. Les mer.

Kreativt, lærerikt og morsomt

Med tre vanskelighetsgrader byr magnet-tangrammet på artige utfordringer for både nybegynnere og eksperter!

Men det er lurt å bli enige om vanskelighetsgraden FØR dere starter for å unngå krangling. Se på pusleoppgavekortet og forsøk å gjenskape figuren med egne tangrambrikker. Den som fullfører oppgaven først, vinner kortet!

WEB_tangram2.jpg

Lekes med alene eller spilles som et spill med 2-6 personer. Les mer.

Fantasiverden!

La barna utvide kreativiteten ved å benytte alle brikkene til å bygge sin egen fantasiverden. Med 42 magnetiske brikker kan barna bygge hva de måtte ønske av former og figurer. Her er det mange timer med moro!

WEB_tangram_barn2.jpg

Historien bak et tangram?

Tangram er et gammelt og fascinerende kinesisk puslespill, som du kan lage tusenvis av bilder og design av. Tangram består av sju bevegelige geometriske former - 5 trekanter (2 små, 1 medium og 2 store), 1 kvadrat og et parallellogram, delt opp ut i fra et perfekt kvadrat.

Tangram ble oppfunnet av gamle kinesiske arbeidsfolk. Det var utbredt under Ming og Qing-dynastiet.Tangram har en svært lang historie som kan spores 4000 år tilbake i tid. Det ble bruk som et tidsfordriv i Kina. Det var også en måte å underholde gjester på.Tangram ble etter hvert også populært utenfor Kina. Det sies at Napoleon brukte Tangram som et tidsfordriv under hans eksil. Tangram har en svært enkel struktur, lett å betjene og lett å forstå. Det kan brukes til å foreta mer enn 1.600 typer mønstre.

Magnet-tangram er et spill som er gøy og utfordrende for liten og stor!

Frakt og levering:

Kun kr 39 eller kr 79!

Vi pakker og sender samme dag eller neste virkedag.

 

NB! Fyll inn ditt mobilnr. Du vil få sms når pakken er fremme.

Kundeservice:

Vi garanterer:

Tlf: 95 42 52 62

Mail: info@sjarmtroll.no

Man-Fre: 08-16

* Sikker betaling

 

* 14 dagers angrefrist

 

* Rask og trygg levering