Med håp om en bedre fremtid!

 

Vårt motto er å spre kunnskap og glede! Hva passer vel bedre enn å dele med de som ikke har noen ting, de som i uker, måneder og år har levd på flukt. I år har vi bestemt oss for å dele ut leker til flyktningbarna som kommer Norge. Vi ønsker med dette å gi barna en pause fra en ekstrem tøff hverdag! Et pust i bakken, med et håp om en bedre fremtid.

Giverglede!

Vi har siden oppstarten (2006) delt ut leker en gang i året. Gavene har vært øremerket organisasjoner som hjelper kvinner og barn. Så langt har blant annet Frelsesarmeen, Krisesenter, Fattighuset, Sykehusbarn og Hjelp oss å hjelpe fått gleden av dette.

Sjarmtroll.no, Sykehusbarn, hjelp oss å hjelpe, nettbutikk, skole, ukeplan, matte, gøy, lek,

Det nytter å bry seg!

Vi ser at det nytter å bry seg. Hvert eneste lite bidrag er med på å skape en forskjell i et lite barns liv. For hvert miljøvennlig handlenett som selges hos oss for kr 25,-, går hele omsetningen uavkortet til et gavefond.

 

Spesiell situasjon med flykningbarna!

Så langt i år har vi solgt handlenett for kr 6.000,-. Men vi velger uansett å dele ut leker for kr 175.000,- til flyktingbarna. Behovet er her og vi mener det er viktig å hjelpe nå!

Når du kjøper varer hos oss er du hjertelig velkommen til å støtte en god sak ved å bestille en bag eller to. Takk for hjelpen!

Frakt og levering:

Kun kr 39 eller kr 79!

Vi pakker og sender samme dag eller neste virkedag.

 

NB! Fyll inn ditt mobilnr. Du vil få sms når pakken er fremme.

Kundeservice:

Vi garanterer:

Tlf: 95 42 52 62

Mail: info@sjarmtroll.no

Man-Fre: 08-16

* Sikker betaling

 

* 14 dagers angrefrist

 

* Rask og trygg levering